Vissza nem térítendő támogatási lehetőségek

 

Hírek | Újdonságok | Aktualitások

 

 

 

Románia vezető pályázati tanácsadó cége vagyunk - a 2014-es és 2015-ös forgalmi adatokat figyelembe véve. 

 

 

Több mint 820 sikeres pályázatot nyertünk ügyfeleinknek

3 proiecte2

Több mint 820 sikeres pályázatunk bizonyítja, hogy a vissza nem térítendő támogatások elnyerése, bár nem könnyű, de közel sem lehetetlen feladat. A 2007–2013-as, valamint 2014-2020-as periódusban támogatott témakörök mindegyikében rendelkezünk nyertes referenciákkal, ezáltal Románia egyik legtapasztaltabb pályázati tanácsadó vállalkozásának számítunk.

 

 

Több mint 146 millió €-t nyertünk meg ügyfeleink számára

 

4 bani atrasi

Büszkék vagyunk arra, hogy nyertes pályázataink több mint 146 millió euróval járultak hozzá a for-profit és a közszféra fejlesztéséhez. Annak ellenére, hogy Romániában bizonyos területeken a pályázati támogatások lehívása alacsony, ügyfeleink gond nélkül jutnak hozzá az elnyert támogatáshoz, ez is bizonyítja tanácsadási szolgáltatásaink magas színvonalát.

 

 

5 féle garanciát ajánlunk ügyfeleinknek

A Goodwill Consulting Románia egyetlen pályázati tanácsadó vállalata, amely 4 típusú garanciát ajánl ügyfelei számára. A formai garancia mellett – amely azt jelenti, hogy amennyiben a pályázatot a formai kritériumok be nem tartása miatt utasítják el, Ön visszakapja a kifizetett előleget – cégünk további 4 féle garanciát vállal, amelyek biztosítják, hogy az együttműködésünkbe fektetett összeg egy nyereséges üzlet lesz a vállalata számára.

 

Több mint 100 munkatársunk segíti ügyfeleinket a támogatások lehívásában

 

6 echipa4A felsőfokú szakmai képzettség (európai és közgazdasági tanulmányok) képezi munkatársaink szakértelmének alapját, amihez hozzáadódik a több száz támogatási kérelem írása során megszerzett tapasztalat. A partnereinkkel történő együttműködést segítik továbbá az adminisztratív személyzet és az értékesítésért felelős kollágáink, így tudunk minőségi szolgáltatásokat nyújtani az ország egész területén. 

 

 

6 irodánkkal országos lefedettséget biztosítunk

7 acoperire nationala cu 6 birouri

Mivel minőségi szolgáltatásaink iránt egyre nagyobb a kereslet, lehetőségünk volt a földrajzi terjeszkedésre is - így 2014-től kezdve már az egész ország területén tudjuk biztosítani a szolgáltatásainkat. A munkafolyamat gördülékenyebbé tétele érdekében, a főbb kommunikációs csatornák (email, fax, telefon) használata mellett, tanácsadója elutazik Önhöz, abban az esetben, ha ezt szükségesnek látja. Természetesen a kiszállás költségeit cégünk állja.

 

 

Integrált tanácsadási és tervezési szolgáltatásokat biztosítunk

 

8 energy (3)
A Goodwill Energy teljes körű szolgáltatásokat nyújt építészeti tervezés terén. Lefedettségünk teljes körű, mérettől és funkciótól függetlenül. Az ország egész területén vállaljuk az épületek építészeti és generáltervezését, a koncepcióterv kialakításától egészen a kivitelezési tervek elkészítéséig. Tervezési feladataink közé tartoznak: középületek, ipari épületek, lakóházak tervezése, bővítése és felújítása, városrendezési, közművesítési, tájépítészeti és úthálózati tervek kidolgozása. Goodwill Energy és a Goodwill Consulting cégcsoporton belül rojektmenedzsment és tervezési szolgáltatásokat nyújt egy csomagban, egységes felelősségvállalás, hatékony kommunikáció úgy a pályázati tanácsadás, mint a tervezés szintjén.

 

 

Az ACRAFE Irányító Bizottságának vagyunk a tagjai

 

logo acrafe

Az ACRAFE (Asociaţia Consultanţilor din România pentru Atragerea de Fonduri Europene) tagjaként aktív résztvevői vagyunk az új, 2014-2020-as támogatási vonalak bevez etésével kapcsolatos tárgyalásoknak.

 

Igényeljen INGYENES székhelyi tanácsadást!

Az alábbi űrlapot kitöltve több információt fogunk biztosítani az Ön számára megfelelő vissza nem térítendő támogatási lehetőségekről.

*Kötelezõen kitöltendõ

• több információt biztosítunk - INGYENESEN
• megvizsgáljuk a cége és befektetési ötletének megfelelőségét - INGYENESEN
• megírjuk a pályázatát
• tervezési szolgáltatásokat biztosítunk a Goodwill Energy partnerünkön keresztül
• tanácsadást biztosítunk a megvalósítási valamint a megvalósítás utáni időszakban