Goodwill Consulting este singura firmă de consultanţă în fonduri nerambursabile din România care oferă clienților patru tipuri de garanţii, prin care vă asigurăm că suma investită în colaborarea cu noi va fi o afacere profitabilă.

Garanția de formă:

Constituie o restituire integrală a tarifului de bază plătit în cazul în care respingerea unui proiect este cauzată de nerespectarea cerințelor de formă.

Garanția pentru conformitate:

Se referă la restituirea a 50% din valoarea tarifului de bază plătit în cazul în care proiectul este respins în faza de evaluare “conformitate” indiferent de motiv. Desigur, dacă respingerea se datorează unor criterii de formă se aplică garanţia de formă.

Garanția pentru eligibilitate:

Se referă la restituirea a 50% din valoarea tarifului de bază plătit în cazul în care proiectul este respins în faza de evaluare “eligibilitate” – indiferent de motiv. Desigur dacă respingerea se datorează unor criterii de formă se aplică garanţia de formă.

Garanția pentru selecţie:

Se referă la restituirea a 50% din valoarea avansului plătit în cazul în care proiectul nu este selectat spre finanțare.

 

Solicitați o consultanță GRATUITĂ și o ofertă personalizată!

Completând formularul veți primi mai multe informații despre oportunitățile de finanțare nerambursabilă potrivite pentru Dvs.

*Câmp obligatoriu

• vă oferim mai multe informații - GRATUIT
• verificăm eligibilitatea ideilor de investiții - GRATUIT
• elaborăm cererea de finanțare
• vă oferim servicii de proiectare prin partenerul nostru Goodwill Energy
• vă oferim consultanță pe perioada de implementare / post-implementare