Goodwill Consulting este singura firmă de consultanţă în fonduri nerambursabile din România care oferă clienților cinci tipuri de garanţii, prin care vă asigurăm că suma investită în colaborarea cu noi va fi o afacere profitabilă:

 

Garanția monitorizării:

Veți primi suma de 300 Euro, de fiecare dată când nu sunteți înștiințat în maxim 2 zile lucrătoare de la apariția unor noi apeluri naţionale de finanţare nerambursabilă prin Fonduri Structurale 2014-2020, sau PNDR 2014-2020, ale căror condiţii de eligibilitate le-ați putea îndeplini.

 

Garanția de formă:

În cazul în care respingerea unui proiect este cauzată de nerespectarea cerințelor de formă, restituim integral tariful de bază plătit.

 

Garanția corecției financiare:

În cazul în care aceasta este imputabilă Prestatorului, iar Beneficiarul și-a respectat obligațiile lui privind trimiterea informațiilor și documentelor necesare în implementare, Prestatorul renunță la ultima tranșă, respectiv 25% din comisionul de succes.

 

Garanția investiției:

În cazul în care pentru un client se depun un număr mai mare de două proiecte, Prestatorul garantează că cel puțin unul o să fie câștigător, pentru ca investiția în serviciile noastre să devină rentabilă. În astfel de situații, Prestatorul garantează cu tariful de bază achitat.

 

Garanția de succes:

În cazul în care, dintr-un număr mai mare de cinci proiecte depuse, cel puțin patru nu vor fi câștigătoare, Prestatorul restituie contravaloarea tarifului de bază.

Solicitați o consultanță GRATUITĂ chiar la sediul Dvs!

Completând formularul veți primi mai multe informații despre oportunitățile de finanțare nerambursabilă potrivite pentru Dvs.

*Câmp obligatoriu

• vă oferim mai multe informații - GRATUIT
• verificăm eligibilitatea firmei și a ideilor de investiții - GRATUIT
• elaborăm cererea de finanțare
• vă oferim servicii de proiectare prin partenerul nostru Goodwill Energy
• vă oferim consultanță pe perioada de implementare / post-implementare