Suntem singura firmă de consultanţă în fonduri nerambursabile din România care oferim clienților cinci tipuri de garanţii, prin care vă asigurăm că suma investită în colaborarea cu noi va fi o afacere profitabilă:

Garanția monitorizării:

Veți primi suma de 300 Euro, de fiecare dată când nu sunteți înștiințat în maxim 2 zile lucrătoare de la apariția unor noi apeluri naţionale de finanţare nerambursabilă prin Fonduri Structurale 2014-2020, sau PNDR 2014-2020, ale căror condiţii de eligibilitate le-ați putea îndeplini.

Garanția de formă:

Oferim Beneficiarului această garanţie împotriva respingerii din motive de formă a cererii de finanţare. Ne obligăm ca, în cazul în care niciuna dintre cererile de finanţare depuse spre evaluare nu este declarată câştigătoare şi o cerere de finanţare înaintată este respinsă datorită nerespectării condiţiilor de formă, să returnăm Prețul de bază.

Garanția valorii câștigate:

În cazul în care aceasta este imputabilă Prestatorului, iar Beneficiarul și-a respectat obligațiile lui privind trimiterea informațiilor și documentelor necesare în implementare, Prestatorul renunță la ultima tranșă, respectiv 25% din comisionul de succes.

Garanția investiției:

Ne obligăm să restituim Preţul de bază încasat în cazul în care, dintr-un număr mai mare de 2 Cereri de finanţare trimise spre evaluare, niciuna dintre cereri nu este declarată câştigătoare, indiferent de motiv.

Garanția de succes:

Garantăm că dintr-un număr mai mare de 5 Cereri de finanţare trimise Finanţatorului, cel puţin 4 vor fi declarate acceptate spre finanțare, în caz contrar, vom restitui Beneficiarului preţul de bază încasat, indiferent de motivul respingerii Cererilor de finanţare.

Solicitați o consultanță GRATUITĂ chiar la sediul Dvs!

Completând formularul veți primi mai multe informații despre oportunitățile de finanțare nerambursabilă potrivite pentru Dvs.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.

*Câmp obligatoriu

• vă oferim mai multe informații - GRATUIT
• verificăm eligibilitatea firmei și a ideilor de investiții - GRATUIT
• elaborăm cererea de finanțare
• vă oferim servicii de proiectare prin partenerul nostru Goodwill Energy
• vă oferim consultanță pe perioada de implementare / post-implementare