A Goodwill Consulting Románia egyetlen pályázati tanácsadó vállalata, amely öt típusú garanciát ajánl ügyfelei számára, ez által biztosítva, hogy az együttműködésbe fektetett összeg nyereséges beruházásként legyen elkönyvelve partnereink által.

Pályázatfigyelési garancia:

Minden esetben 300 Euro fizetünk ügyfeleinknek, amennyiben 2 munkanapon belül nem értesítjük - a 2014–2020-as Strukturális Alapok vagy a 2014-2020-as Nemzeti Vidékfejlesztési Program keretén belül megjelenő - olyan új pályázati lehetőségekről, amelyek megfelelőségi feltételeit teljesítenék.

Formai garancia:

A kedvezményezett számára biztosítjuk a finanszírozási kérelem formai követelményeinek be nem tartása miatti elutasítás elleni garanciát. Vállaljuk, hogy abban az esetben, hogyha a leadott finanszírozási kérelmek közül egy sem lesz nyertes és egy leadott finanszírozási kérelem a formai követelmények be nem tartása miatt lesz elutasítva, visszafizetjük a befizetett alapdíjat.

A megnyert összeg garanciája:

Amennyiben ez a szolgáltatónak tulajdonítható, illetve a kedvezményezett betartotta az együttműködési szerződésbe foglalt adat- és dokumentumszolgáltatási kötelezettségeit, a szolgáltató eltekint a sikerdíj utolsó részletétől, azaz a sikerdíj 25%-tól.

A beruházás garancia:

Vállaljuk a befizetett alapdíj visszafizetését abban az esetben, hogyha kettőnél több leadott finanszírozási kérelem közül egyik sem lesz nyertes, függetlenül az elutasítás okától.

A sikerarányra vonatkozó garancia:

Biztosítjuk, hogy ötnél több leadott finanszírozási kérelem közül legalább négy nyertes pályázat lesz, ellenkező esetben visszafizetjük a kedvezményezett számára a befizetett alapdíjat, függetlenül az elutasítás okától.

Igényeljen INGYENES székhelyi tanácsadást!

Az alábbi űrlapot kitöltve több információt fogunk biztosítani az Ön számára megfelelő vissza nem térítendő támogatási lehetőségekről.

*Kötelezõen kitöltendõ

A Küldés gombot használva beleegyezik az adatvédelmi politikánk személyes adatok felhasználására vonatkozó részébe.

• több információt biztosítunk - INGYENESEN
• megvizsgáljuk a cége és befektetési ötletének megfelelőségét - INGYENESEN
• megírjuk a pályázatát
• tervezési szolgáltatásokat biztosítunk a Goodwill Energy partnerünkön keresztül
• tanácsadást biztosítunk a megvalósítási valamint a megvalósítás utáni időszakban