Oportunități de finanțare nerambursabilă

 

Suntem cea mai mare firmă de consultanță din România, luând în considerare cifra de afaceri din 2014-2016. 

Am depus peste 1150 proiecte de succes

3 proiecte2

Avem proiecte de succes în toate domeniile care au fost înființate în perioada 2007-2013, respectiv 2014-2020, prin care am devenit una dintre cele mai experimentate firme de consultanță din România. Cele peste 1150 de proiecte de succes dovedesc faptul că absorbția și câștigarea fondurilor nerambursabile este o misiune posibilă.

Am atras peste 200 milioane € pentru clienți

 

4 bani atrasi

Am reușit să contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri și sectorului public din România prin proiecte de finanțare nerambursabilă aprobate în valoare de peste 200 mil. €. Cu toate că absorbția fondurilor nerambursabile în anumite sectoare este scăzută, reușim să implementăm cu succes proiectele câștigate - clienții noștri încasând fără probleme sumele nerambursabile aprobate.

Oferim 5 tipuri de garanții

Suntem singura firmă de consultanță din România care oferă clienților 5 tipuri de garanții. Astfel, pe lângă garanția de formă - ce constituie o restituire integrală a tarifului de bază plătit, în cazul în care respingerea unui proiect este cauzată de nerespectarea cerințelor de formă - firma noastră oferă alte 4 tipuri de garanții, prin care aveți siguranța că valoarea investită în colaborarea cu noi va fi o afacere profitabilă pentru Dvs.  

Avem o echipă de peste 100 de persoane

 

6 echipa4Studiile superioare de specialitate (științe economice, studii europene) stau la baza competențelor echipei Goodwill Consulting, la care se adaugă experiența a sute de cereri de finanțare elaborate. Clienții sunt sprijiniți și de echipa administrativă, respectiv echipele de vânzări, care sunt formate din profesioniști la fel de bine pregătiți ca și consultanții, astfel încât putem oferi servicii de cea mai înaltă calitate pe teritoriul întregii țări. 

 

Avem acoperire națională prin cele 6 birouri și 2 puncte de informare

Datorită faptului că din ce în ce mai mulți clienți au solicitat serviciile noastre de consultanță, am avut posbilitatea să lărgim activitatea și pe plan geografic - astfel, începând cu anul 2014, putem oferi serviciile noastre pe întreg teritoriul României. Pentru a facilita fluiditatea și continuitatea procesului de lucru, pe lângă principalele căi de comunicare, consultantul desemnat vă va vizita ori de câte ori acest lucru este considerat necesar.

 

Oferim servicii integrate de consultanță și proiectare

 

8 energy (3)
Goodwill Energy este un partener ideal pentru afacerea Dvs. deoarece este axat pe furnizarea de soluții complete de servicii de arhitectură și proiectare, atât pentru construcții noi, cât și pentru extinderi, reabilitări și modernizări ale clădirilor existente. Pachetele de servicii reflectă întocmai solicitările diferitelor linii de finanțare, clientul având posibilitatea de a alege exact serviciile de care are nevoie, în funcție de evoluția proiectelor de finanțare. Goodwill Energy, împreună cu Goodwill Consulting, oferă soluții integrate la cheie, responsabilitate centralizată și comunicare eficientă.

Facem parte din Comitetul Director ACRAFE

 

logo acrafe

Firma noastră este membră a Asociaţiei Consultanţilor din România pentru Atragerea de Fonduri Europene (ACRAFE) şi participă activ la consultările publice care au loc pe tema lansării noilor linii de finanţare pentru perioada 2014-2020. 

Solicitați o consultanță GRATUITĂ chiar la sediul Dvs!

Completând formularul veți primi mai multe informații despre oportunitățile de finanțare nerambursabilă potrivite pentru Dvs.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.

*Câmp obligatoriu

• vă oferim mai multe informații - GRATUIT
• verificăm eligibilitatea firmei și a ideilor de investiții - GRATUIT
• elaborăm cererea de finanțare
• vă oferim servicii de proiectare prin partenerul nostru Goodwill Energy
• vă oferim consultanță pe perioada de implementare / post-implementare